BOOK NOW
p(+34) 678 989 071

Residents de Mallorca: promoció súper especial d’estiu

Residents de Mallorca: promoció súper especial d’estiu (Castellano Abajo!) 

Estam encantats d’oferir una promoció especial, oberta només als residents de Mallorca, per allotjar-se al nostre hotel rural durant aquest estiu. Estam oferint

25% de descompte damunt les tarifes de les habitacions (així les habitacions són des de 125 € la nit, allotjament i berenar)

Un sopar GRATUIT per a dues persones

Estada mínima de dues nits

L'Hotel Son Ametler és un encantador hotel boutique de Moscari, al peu de les muntanyes de Tramontana, a prop del monestir de Lluc. És un lloc ideal per explorar el nord de Mallorca i la Tramontana, o simplement relaxar-se en els nostres 25.000m2 de terrenys i disfrutar de la nostra gran piscina en un entorn tranquil. Oferim un menú de degustació de quatre platss cada vespre amb ingredients locals frescos i amb una combinació italiana / mallorquina. Tenim habitacions (125 € la nit), habitacions amb terrassa (140 €), suites juniors (170 €) i suites (190 €) totes disponibles per a aquest estiu, totes amb aire condicionat, vistes meravelloses, connexions a Internet d'alta velocitat gratuïtes i, el més important, pau i tranquil·litat!

Hem guanyat nombrosos premis TripAdvisor “Travellers Choice” per al millor allotjament a Mallorca i se’ns va votar “Spains Best Hotel” el 2015 .Si estau interessats, telefonau al 971515419, o bé enviau un correu electrònic a paola@hotelsonametler.com o podeu veure la disponibilitat i reservar directament a https://preview.tinyurl.com/ametlerresidents empleant el codi de descompte: “ametler” 

Residentes de Mallorca - Promoción súper especial de verano

Estamos encantados de ofrecer una promoción especial, solo abierta a los residentes de Mallorca, para alojarse en nuestro hotel rural durante este verano. Estamos ofreciendo

25% de descuento en las tarifas de las habitaciones (por lo que las habitaciones cuestan desde 125 € por noche, alojamiento y desayuno)

Una cena de media pensión GRATIS para dos personas

Estancia mínima de dos noches.

El Hotel Son Ametler es un encantador hotel boutique en Moscari, en la base de las montañas de Tramontana, cerca del monasterio de Lluc. Es una ubicación ideal para explorar el norte de Mallorca y la Tramontana, o simplemente para relajarse en nuestros 25.000 m2 de terreno y disfrutar de nuestra gran piscina en un entorno tranquilo. Ofrecemos un "men de degustación" de cuatro platos todas las noches con ingredientes locales frescos con una mezcla italiana / mallorquina. Disponemos de habitaciones (125 € por noche), habitaciones con terraza (140 €), Junior suites (170 €) y suites (190 €), todas disponibles para este verano, todas con aire acondicionado, maravillosas vistas, conexión gratuita a internet de alta velocidad. y, lo más importante, paz y tranquilidad!

Hemos ganado numerosos premios TripAdvisor "Travelers Choice" al mejor B&B en Mallorca, y hemos sido elegidos "Spanish Best Hotel" en 2015. Si está interesado, llame al 971515419, o envíe un correo electrónico a paola@hotelsonametler.com, o puede ver la disponibilidad y reservar directamente en https://preview.tinyurl.com/ametlerresidents usando el código de descuento "ametler"Share:
Twitter Facebook Google

[back